Dreptul de retragere din contract:

« Retragerea din contract » se refera la dreptul dvs legal de a renunta la comanda plasata prin efectuarea unui retur de marfa. Acest aspect este reglementat prin legislatia in vigoare, Ordonanta de Urgenta nr. 34 / 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor la distanta. Puteti beneficia de acest drept legal daca sunt îndeplinite conditiile de returnare pe care le gasiti mai jos:

Returul se poate face în interval de 14 zile lucratoare de la data la care ati intrat in posesia comenzii fara a fi nevoit sa justificati decizia de retragere. Dreptul de renuntarea la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice.

Politica de retur in cazul inchirierii de produse.

Perioada de retragere expira dupa 14 zile calendaristice incepand de la ziua incheierii contractului, in cazul unui contract de prestari de servicii, categorie care include inchirierea de produse. Contractul este incheiat la data confirmarii comenzii, prin email de catre DressUp House.

In cazul in care nu sunteti multumit de produsul inchiriat, va rugam sa urmati pasii de mai jos:

  1. Sa ne aduceti la cunostinta decizia dvs, completand formularul de retur de mai jos pe care apoi va rugam sa il trimiteti pe adresa de e-mail office@dressuphouse.ro.
  2. Va vom confirma, prin e-mail, de primirea cererii de retragere din contract/ retur în termen de 2 zile lucratoare.
  3. Vom trimite curierul la adresa indicata de dumneavoastra pentru a ridica coletul (costul de transport va fi suportat de dumneavoastra).
  4. Acceptam returul numai pentru produsele ce nu au suferit deteriorari ulterioare cumpararii si se afla in starea originala, care nu au fost purtate, modificate sau spalate, si în ambalajul original.
  5. După ajungerea coletului la noi, vom face receptia si vom verifica daca au fost indeplinite conditiile de retur mentionate. 
  6. O data verificat si acceptat, returul se va procesa conform cu decizia dumneavoastra: inlocuire produs sau returnare contravaloare.

Dureaza maxim 7 zile lucrătoare de la primirea returului pentru a se realiza returnarea contravalorii acestuia catre client.

Va rugam sa aveti in vedere ca nu vor fi acoperite costurile aditionale de transport ale produselor.

Pentru orice intrebari in legatura cu politica noastra de RETUR SI SCHIMB, va rugam sa ne contactati la office@dressuphouse.ro

Clientul se obliga sa returneze produsele catre DressUp House intr-o stare perfecta si impecabila, nefolosite. Produsele vor fi returnate impreuna cu toate accesoriile, esantioanele/cadourile gratuite, in ambalajul original nedeteriorat la adresa: Aleea Transilvaniei, nr. 4, Fagaras, jud. Brasov.

DESCARCA FORMULARUL