The DressUp House este noul tau partener si consultant in alegerea tinutelor speciale.

Promovam designerii romani si brandurile locale, pentru ca avem cea mai mare incredere in calitatea produselor lor.

Misiunea DressUp este de a crea o experienta de stil moderna, simpla si personala, care este construita pentru persoanele care sunt pasionate de experienta calitatii designului de moda, reducand, in acelasi timp, impactul lor atat asupra mediului, cat si asupra portofelului. 

Valorile DressUp

  • Fiecare client este unic: Credem ca fiecare client are diferite nevoi si dorinte. Asa ca le vom asculta pe toate si vom oferi experiente individuale si personalizate.
  • Fericirea clientului înseamna totul: Ne vom stradui sa oferim servicii excelente. Tocmai din acest motiv ne alaturam clientului si vom fi parte din experienta ta.
  • Designul remarcabil este nepretuit: Apreciem designul de calitate si procesul de creare a unor piese remarcabile, astfel ca suntem promotorul tinutelor pe care le promovam.
  • Intotdeauna exista o cale mai buna: Credem ca putem sa provocam conditia actuala a fiecaruia si vom lupta pentru imbunatatirea constanta a felului în care ne satisfacem clientii.
  • Impreuna reusim: Credem ca munca de echipa, respectul fata de celalalt, atitudinea pozitiva si o minte deschisa sunt principalele atribute ale succesului.

Designerii si brandurile cu care colaboram in acest moment sunt:

Alina Cernatescu

Cloche

Starshiners

Style Up by Luminita Ungureanu

Miss Grey Romania