Prezentul „Acord” reprezinta contractul dintre dumneavoastra („Client”) si THE DRESSUP HOUSE („Magazinul”, „Noi”). Acordul stabileste termenii si conditiile in care dumneavoastra ne veti furniza informatii, veti inchiria rochii sau costume („Produsul”) si beneficia de servicii auxiliare („Servicii”) din partea THE DRESSUP HOUSE prin Website www.dressuphouse.ro sau direct din showroom.

Inainte de a bifa „Accept” sau „Trimite comanda” ori inainte de a semna „Acordul” in magazin, va rugam sa cititi cu atentie prezentul Acord. Termenii si conditiile pot fi modificate de la o utilizare la alta a serviciilor noastre. Prin bifarea „Accept” sau „Trimite comanda” ori prin semnarea „Acordului”, dumneavoastra sunteti de acord cu termenii si conditiile noastre si deveniti parte la acest contract, inclusiv Termenii si conditiile pentru Website si Politica de confidentialitate. Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile noastre, nu bifati "Accept”, nu plasati comanda ori nu semnati „Acordul”. In acest caz, din pacate, nu putem primi comanda dumneavoastra si nu va putem inchiria „Produsul”. Ne rezervam dreptul de a modifica termenii si conditiile; orice modificare se va aplica inchirierii oricarui Produs, dupa data modificarii. Acest „Acord” se aplica de fiecare data cand folositi serviciile noastre. Acest „Acord” se aplica pentru unul ori mai multe produse, individualizate in fiecare comanda („Produsul”).

1. Conditii generale

Acest „Acord” contine toti termenii si conditiile aplicabile pentru inchirierea de produse de la THE DRESSUP HOUSE prin intermediul Website-ului sau Showroom-ului nostru. Dumneavoastra sunteti de acord ca folosirea Website-ului si a serviciilor noastre sunt conforme cu "Termenii si conditiile" de utilizare a Website-ului si cu "Politica de confidentialitate" disponibila pe www.dressuphouse.ro/politica-de-confidentialitate, care pot fi modificate unilateral. Nicio alta forma a "Termenilor si Conditiilor" (preprintate ori disponibile in alta forma) nu este aplicabila inchirierii.

Sunteti de acord si intelegeti ca dumneavoastra doar inchiriati produsul si ca proprietar al acestuia ramane de fiecare data THE DRESSUP HOUSE. Produsele noastre pot fi inchiriate doar de persoane avand varsta legala, care pot achita serviciul prin ramburs, plata cu cardul sau alta forma de plata. Prin bifarea „Accept” ori prin semnarea „Acordului” tiparit, atestati faptul ca aveti varsta legala si ca sunteti autorizat sa utilizati metoda de plata aleasa (inclusiv card de credit) cu scopul de a inchiria produsele descrise mai jos.

Produsul:  THE DRESSUP HOUSE ofera servicii de inchiriere de rochii de ocazie si costume semnate de designeri romani si branduri romanesti, la preturi de pana la 90% mai mici decat in magazine. Dumneavoastra alegeti modelul dorit, marimea si culoarea. Prin comanda plasata puteti inchiria maxim 3 produse la fiecare inchiriere.

Contractul: Prezentul Acord reprezinta contractul dintre noi si dumneavoastra, referitor la produsul ales, in conditiile specificate pe Website ori in scris. Prezentul Acord se completeaza cu informatiile din contul dumneavoastra THE DRESSUP HOUSE privind datele de identificare, produsele alese, durata inchirierii, precum si alte informatii relevante. Limba prezentului acord este limba romana. Contractul va este comunicat in forma scrisa prin postarea acestuia in footer-ul Website-ului ori prin inmanarea unui exemplar in magazin. Daca au intervenit erori cu ocazia introducerii datelor de catre dumneavoastra, le puteti indrepta in sectiunea Contul meu.

2. Pretul inchirierii, Avansul, Modalitati de plata, Durata inchirierii, Anulari

Pretul inchirierii este afisat pe site ori in showroom pentru fiecare produs. La acesta se adauga costurile de livrare-retur, conform operatorului de curierat.

Pentru comenzile din showroom este necesara plata unui avans. Avansul reprezinta suma platita pentru rezervarea rochiei în perioada dorita si nu poate fi mai mic de 50 de lei. Modalitatile de plata disponibile pentru avans sunt transfer bancar sau numerar in showroom. In cazul anularii comenzii cu cel puțin 5 zile inainte de prima zi de inchiriere, avansul se returneaza integral, prin transfer bancar, in termen de 7 zile lucratoare. Dacă anulati comanda cu mai putin de 5 zile inainte de prima zi de inchiriere, se pierde avansul.

Modalitati de plata: Plata se poate face in numerar (si cu cardul, in viitor). THE DRESSUP HOUSE va debita cardul dumneavoastra cu „Pretul inchirierii” si va va emite factura cu „Pretul inchirierii” imediat ce ati plasat comanda. Prin plasarea comenzii pentru Produse pe Website ori in Magazin, ne autorizati sa debitam cardul dumneavoastra cu suma reprezentand „Pretul inchirierii”. In Showroom, plata poate fi realizata si in numerar, cash. O rezervare a unui produs (pe Website ori in magazin) reprezinta o comanda, indiferent de data la care doriti sa utilizati produsul, fiind necesar a face plata.

Executarea contractului: Contractul este incheiat la data confirmarii comenzii, prin email de catre THE DRESSUP HOUSE ori direct in magazin. 

Denuntarea unilaterala a contractului: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Durata inchirierii: Durata fixa a inchirierii este de 5 zile. Daca ”Produsul” este restituit mai devreme, ”Pretul inchirierii” ramane neschimbat. Inchirierea nu poate fi prelungita. 

Schimbarea produsului: Produsul inchiriat poate fi schimbat doar in cazul returnarii celui initial in 24 de ore de la primirea comenzii initiale, conform Politicii de retur accesibile pe pagina www.dressuphouse.ro/politica-de-retur

Promotii: Promotiile nu se cumuleaza intre ele. Promotiile si reducerile oferite pentru comenzile online nu mai sunt valabile dupa ce ati beneficiat de asistenta in showroom. De asemenea, promotiile nu sunt valabile pentru comenzile si rezervarile plasate anterior perioadei de desfasurare a promotiilor.

3. Obligatii noastre fata de dumneavoastra

Livrarea produselor: Va vom livra ”produsul” comandat, cu respectarea marimii, culorii si modelului ales, la data indicata prin comanda. Produsul poate fi usor diferit ca stil si culoare decat apar in fotografiile de pe Website ori in catalog. Raspunderea noastra pentru livrarea produsului comandat este limitata la livrarea acestuia conform comenzii. In caz de neexecutare, va vom restitui integral „Pretul inchirierii”, daca a fost deja achitat.

Returnarea produsului neutilizat datorita marimii: Daca produsul nu este marimea potrivita, il puteti returna in 24 de ore de la data primirii (cu exceptia zilelor de duminica si a sarbatorilor legale), completand formularul de retur de pe site sau contactandu-ne prin email sau telefon, atata timp cat produsul nu a fost purtat sau probat anterior in showroom. In acest caz, va vom returna integral „Pretul inchirierii” (mai putin eventualele costuri de livrare-retur) in termen de 7 zile lucratoare, prin transfer bancar.

Livrarea „curatat si gata de purtat”: Produsele noastre pot fi comandate si livrate in aceeasi zi, in Fagaras (pentru comenzi plasate pana la ora 16.00). Pentru celelalte comenzi, produsele vor fi livrate cel mai devreme in ziua urmatoare celei in care a fost plasata comanda. Modul de livrare si costurile livrarii sunt alese exclusiv de THE DRESSUP HOUSE. Produsul va fi curatat profesional sau igienizat si livrat gata de purtat. Noi asiguram curatarea si verificarea atenta a starii fiecarui produs. Folosirea produsului se face pe riscul dumneavoastra si nu suntem responsabili pentru problemele de sanatate cauzate de utilizarea produsului.

Returnarea produsului: La livrarea produsului, va vom asigura o eticheta de retur a produsului si instructiuni de returnare (Pachetul de Retur).

Servicii: Pe Website si in magazin, va oferim varii servicii de consiliere in alegerea produsului. Serviciile nu includ garantii privind rezultatul final.

Raspunderea The DressUp House | Garantii si despagubiri: Garantiile pe care vi le acordam, pot fi utilizate numai de catre dumneavoastra si nu pot fi transmite ori vandute unei alte persoane. Garantiile acordate sunt enumerate integral in prezentul acord. Garantiile noastre nu se aplica in cazul incalcarii de catre dumneavoastra a obligatiilor ce va revin. Singura despagubire si singura raspundere a THE DRESSUP HOUSE pentru incalcarea prezentului acord, consta, la alegerea noastra, in inlocuirea, cu eforturi comerciale rezonabile a produsului comandat ori in restituirea „Costurilor inchirierii”.

Prezentele garantii sunt singurele acordate. Nicio alta dispozitie, expresa ori implicita, scrisa ori orala (inclusiv garantii privind vanzarea, utilizarea in anumite scopuri ori alte incalcari) privitor la produsele si serviciile noastre nu asigura garantii suplimentare.

Daune directe si indirecte. In niciun caz, THE DRESSUP HOUSE (ori furnizorii acestuia) nu este tinut raspunzator fata de dumneavoastra ori fata de un tert pentru daune speciale, incidentale, indirecte ori pentru pierderi de profit ori de despagubiri, rezultate din produsele noastre ori legate de acestea, indiferent ca sunt bazate pe garantii, contracte, raspundere delictuala, chiar daca THE DRESSUP HOUSE a fost atentionata cu privire la aceste riscuri.

Utilizarea produselor pe riscul dumneavoastra. THE DRESSUP HOUSE (ori furnizorii acestuia) raspunde pentru daunele ce decurg din prezentul contract, din produsele ori serviciile legate de acesta, pe baza de garantie, contract, prejudiciu, in limita „Costurilor de inchiriere” aferente prezentului Acord. Va asumati integral si exclusiv responsabilitatea si raspunderea pentru orice daune cauzate de utilizarea produselor in timpul inchirierii.

Prelucrarea de date cu caracter personal si confidentialitate. Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal este afișată pe site, la sectiunea Politica de confidentialitate si direct in showroom-ul The DressUp House.

4. Obligatiile dumneavoastra fata de noi

Primirea produsului: Produsul poate fi ridicat din showroom ori livrat prin curier. Dupa livrare, va asumati intreaga raspundere pentru produs. Daca optati pentru livrarea prin curier, aveti obligatia de a primi produsul conform detaliilor indicate de dumneavoastra prin comanda. Va recomandam sa indicati pentru livrare o adresa securizata, unde o persoana (dumneavoastra ori o alta persoana indicata prin comanda) sa preia fizic produsul. In ipoteza in care se indica o adresa nesecurizata, (produsul fiind livrat fara a fi preluat de o persoana) THE DRESSUP HOUSE nu isi asuma raspunderea pentru produsele lasate fara supraveghere. Mai mult, va asumati riscul ca a nu indica o adresa securizata poate duce la intarzieri sau costuri suplimentare de livrare, pentru care dumneavoastra sunteti pe deplin responsabil.

Utilizarea produsului: Va asumati obligatia de a folosi produsul cu mare grija, ca si cum ar fi imprumutat de la un prieten apropiat. Sunteti responsabil pentru orice pierdere, distrugere ori degradare, cauzate de furt, disparitii misterioase, incendiu, pete semnificative (de dimensiuni mari, care nu pot fi curatate) sau orice alte cauze, altele decat normale. Utilizarea normala acopera pete minore, margele lipsa ori fermoare blocate. Daca returnati un produs mai deteriorat decat presupune normala utilizare, sunteti de acord ca orice costuri de reparatie sa va fie imputate si veti achita costul repararii ori inlocuirii produsului, asa cum vi le vom factura, determinate de noi raportat la valoarea de retail a produsului.

Returnarea produsului: Prelungiri ale inchirierii. Va asumati obligatia de a restitui produsul catre THE DRESSUP HOUSE in Pachetul de Retur la data de retur indicata conform comenzii dumneavoastra. Produsul va fi returnat pana la sfarsitul zilei in care se termina inchirierea.

Daca pierdeti Pachetul de retur, va asumati obligatia de a returna produsul pe costul dumneavoastra la data de retur si ne veti comunica un numar de identificare a expedierii.
Returnarea peste termen. Clauza penala. Daca returnati produsul peste termenul de inchiriere, un „Cost de intarziere” va fi debitat de pe cardul dumneavoastra ori va va fi facturat pentru fiecare zi de intarziere. Costul suplimentar per zi de intarziere este de 30% din „Pretul inchirierii”, insa nu mai mult de 100% din „Pretul de catalog al produsului”. „Costurile de intarziere” sunt calculate pentru fiecare produs din comanda. Daca nu ati returnat produsul in termen de 20 de zile de la data limita a returnarii, vom constata o lipsa de retur si veti datora 100% din „Pretul de catalog al produsului”. Orice returnare dupa termenul de 20 de zile este sanctionata cu 100% din „Pretul de catalog al produsului”. Daca platiti aceasta suma, produsul este al dumneavoastra, fara nicio garantie din partea THE DRESSUP HOUSE.

Recuperarea tuturor costurilor: Daca nu veti achita sumele pe care ni le datorati (Pretul inchirierii, Costurile de intarziere, alte sume), suntem nevoiti sa parcurgem proceduri de recuperare. Astfel, va vom imputa prin procedurile legale, toate costurile restante, inclusiv onorariile de recuperare.

5. Accesul la servicii. Contul de client

Accesul la servicii este permis oricarei persoane care poseda sau isi creeaza un Cont pe Website ori care acceseaza serviciile in Magazin. Accesul la servicii este posibil doar prin acceptarea Acordului de inchiriere pentru Website, inclusiv Politica de confidentialitate.

Excludere: Ne rezervam dreptul de a va inlatura din lista de clienti si de a va refuza pe viitor inchirierea de produse, in cazul oricarei incalcari a prezentului Acord.

Email: Newslettere si campanii. Prin acceptarea acestui acord ori prin semnarea lui, sunteti de acord ca THE DRESSUP HOUSE sa utilizeze informatiile introduse pe Website ori pe comenzile scrise, inclusiv adresa dumneavoastra de email. Sunteti de acord sa va transmitem informatii periodice si materiale promotionale, cum ar fi newslettere, anunturi, etc.

Datele preluate de la dumneavoastra, in scopul expedierii newsletterelor pot si vor fi folosite de catre THE DRESSUP HOUSE  in limitele Politicii de confidentialitate.

Renuntarea la primirea newsletterelor se poate face in orice moment prin email printr-un mesaj trimis la adresa office@dressuphouse.ro sau in sectiunea „Contul meu” din Website.

6. Alte clauze

Prezentul acord, (inclusiv Politica de confidentialitate pentru Website) constituie intregul acord intre dumneavoastra si THE DRESSUP HOUSE cu privire la produsele in cauza si este manifestarea de vointa finala, completa si exclusiva, inlocuind toate acordurile anterioare scrise si orale cu privire la subiectul in cauza. Modificari pot fi facute numai de catre THE DRESSUP HOUSE. Ne rezervam dreptul de a rezilia sau modifica prezentul acord in orice moment, pentru orice motiv, cu o notificare pentru a va aduce la cunostinta cauza de reziliere sau modificare. Renuntarea la orice termen sau conditie precum si orice incalcare a acestora nu va afecta niciun alt termen de conditie a prezentului acord. Acordul va fi guvernat de si interpretat in conformitate cu dispozitiile privitoare la contractul de locatiune, prevazute in Codul Civil. Incetarea prezentului acord nu va va scuti de orice obligatii de plata aferente. Daca orice prevedere a prezentului acord este declarata ilegala, inaplicabila, sau in conflict cu orice lege de orice autoritate care are jurisdictie asupra prezentului acord, valabilitatea celorlalte sectiuni sau a prevederilor acestui document va ramane in vigoare si cu efecte depline. THE DRESSUP HOUSE nu va fi raspunzator pentru imposibilitatea de a executa oricare dintre obligatiile sale de mai sus motivata de cauze de forta majora.